Mario i Elisabet

La  formació municipalista omple el Centre Cívic del Colomí amb un acte on van oferir dades empíriques de la seva acció a l’Ajuntament al llarg dels últims quatre anys

Vila-seca en Comú rendeix comptes. Així ho manifestaven els assistents del passat divendres al acte ‘4 anys en Comú” organitzat per la formació vila-secana al Centre Cívic del Colomí.

L’acte, de format auster però efectiu, va començar amb l’emissió d’un vídeo on es disposa de les principals accions de la formació al llarg del mandat: defensa del transport públic, lluites laborals, medi ambient, educació, ocupació, l’economia, transparència, habitatge i drets socials.

El centre cívic es va omplir de gom a gom

Posteriorment, van presentar un document amb dades exhaustives respecte la tasca feta. La formació afirma que han presentat un total de 85 mocions, 5 al·legacions, 5 demandes i una denúncia. També han indicat altres dades com el nombre d’expedients consultats, les assemblees realitzades, el total de carpes informatives, reunions, i moltes altres dades. Posteriorment, van oferir un recompte de les propostes aprovades i el seu estat d’execució.  

L’acte va cloure amb l’entrega a la Regidora Elisabet Sanchez d’una obsequi per part de la formació i de la seva família en reconeixement a la seva tasca al llarg d’aquest primer mandat.