La Pineda

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat un comunicat de premsa on anuncia que defensarà les mesures proposades per la Nova Unió de Comerciants de la Pineda  per compensar els efectes de la pandèmia al municipi de Vila-seca.

L’associació ha enviat als diferents grups municipals amb representació al consistori una missiva on demanen que només es liquidin les taxes referents a la utilització amb caràcter privatiu de l’espai de domini públic i per la prestació de serveis públics diversos com ara les escombraries des del període comprès entre l’1 de gener i el 13 de març de 2020.

Des de l’associació també sol.liciten que es puguin posar taules i cadires a l’espai del vial davant dels establiments, en els casos que sigui necessari per manca d’espai, així com ampliar els horaris de tancament de les terrasses del municipi en 1 hora des de l’1 de juny i fins al 30 de setembre.

En quant a l’àmbit de la dinamització comercial, demanen que es desenvolupi una campanya promocional que s’orienti específicament al client d’àmbit català i espanyol, així com la creació d’un Segell de Qualitat per a tots aquells establiments comercials i hostalers que compleixin un conjunt de bones pràctiques sanitàries.

Per últim afirmen també que és el moment de què es plantegin seriosament la possibilitat de guanyar espai per als vianants en diversos carrers de la Pineda, com al Passeig Pau Casals, carrers d’ Enric Caruso , Marcos Redondo i/o Montserrat Caballé.

Des de la formació encapçalada per Mario Téllez consideren que són propostes raonables i per això les defensaran a la taula de negociació que es produirà per modificar les ordenances fiscals.

Pubilcat a: