La formació considera que els acords s’han de complir i es posen a disposició del comitè d’empresa i de les diferents forces sindicals per donar suport a les seves reivindicacions a favor del personal laboral.

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha enviat un comunicat per solidaritzar-se amb els treballadors i treballadores de Port Aventura que deixaran de percebre el complement que l’empresa havia acordat amb el Comitè d’Empresa.

Des dels Comuns critiquen que aquesta mesura no hagi estat consensuada. Consideren que un acord s’ha de complir fidelment per les parts. Qualsevol canvi en les condicions hauria de pactar-se en una taula de negociació.

Així mateix, des de la formació liderada per Mario Téllez afirmen que la principal responsabilitat social d’una empresa que any rere any ha tingut beneficis milionaris és envers els seus treballadors i treballadores. Són, en última instància, els que han aixecat aquest negoci des de la seva inauguració.

Davant aquesta situació anuncien que es posen a disposició del Comitè d’Empresa i de les diferents forces sindicals per fer costat a les seves reivindicacions a favor del personal laboral.

Publicat a: