Planta d’IQOXE abans de l’explosió del reactor

L’Ajuntament de Vila-seca recolçarà institucionalment la vaga del sector químic convocada pels sindicats de CCOO i UGT del pròxim 19 de gener. En el torn obert de paraules del Ple del passat divendres Pere Segura, Alcalde del municipi, va anunciar que donarà suport a la convocatòria arran la petició feta pel líder dels Comuns, Mario Téllez, en el torn obert de paraules de la sessió ordinària.

L’Ajuntament de Vila-seca ha estat un dels consistoris més crítics amb la manca de seguretat manifestada davant l’explosió d’un reactor a la fàbrica IQOXE que va ocasionar tres morts i diversos ferits. Tant és així que el passat 23 tots els Grups Municipals van presentar un manifest conjunt anomenat “Volem viure en un entorn pròsper i segur” per reclamar més seguretat.

Des de Vila-seca en Comú s’han mostrat satisfets amb la bona predisposició mostrada pel batlle així com pel conjunt de components del consistori. Recorden que aquest fenomen “no pot caure en l’oblit” i que “s’ha de perseverar per aconseguir minimitzar al màxim el risc del personal laboral de les químiques i del conjunt de la població col·lindant”.

Notícia publicada a