Mario Téllez, alcaldable dels Comuns

Tots els candidats excepte l’Alcaldable del PDCAT han acceptat la proposta del cap de llista de Vila-seca en Comú, Mario Téllez. Des de Tac 12 asseguren que perquè hagi debat televisat és imprescindible que en Segura accepti el debat i ho comuniqui per escrit.

El temps passa i l’alcaldable del PDCAT, en Pere Segura, encara no s’ha pronunciat respecte la proposta d’en Mario Téllez, cap de llista de Vila-seca en Comú. Un cop acceptada la proposta per part de la resta d’alcaldables del municipi, la confirmació d’en Pere Segura és imprescindible per aconseguir que TAC 12 organitzi el debat, tal i com fan a altres municipis de la demarcació.

Segons assegura en Téllez, en una campanya electoral TAC 12 sempre s’obre la porta a poder fer debats en totes les poblacions que formen part del consorci. Ara bé, perquè hi hagi un debat ha d’existir un consens molt ampli entre tots els que haurien de participar-hi. La seva voluntat és realitzar-ho la darrera setmana de campanya a l’Auditori Josep Carreras.

El Pla de cobertura de TAC 12 diu textualment el següent: «Aquests debats s’han pogut organitzar perquè hi ha un acord majoritari entre les forces amb representació a l’Ajuntament corresponent, almenys una majoria que representi un 85% dels vots de les passades eleccions municipals.» Segons li han comentat a Tellez fonts de la televisió pública, “a hores d’ara no consta que PDCAT hagi acceptat el debat, més aviat tot el contrari. Si no hi ha una comunicació per escrit per part d’aquesta formació política, no podem tirar endavant”.

Téllez considera lamentable que no pugui fer-se un debat perquè un candidat veti la proposta. Considera que és un fet poc democràtic. “Qui perd és principalment la ciutadania. Vila-seca necesita candidats valents que donin la cara i contrastin les seves idees amb altres candidats.”