Demanem signar un conveni amb el Col·legi d’Advocats per defensar a les persones des del municipi i que s’organitzi una xerrada per posar en coneixement els serveis gratuïts existents per garantir l’assesorament.

Hem presentat una moció amb el suport de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per instar l’Ajuntament a que posi en coneixement de les persones afectades els serveis gratuïts existents per garantir un assessorament objectiu i equitatiu en defensa dels drets de les persones afectades per les clàusules sòl i les despeses per la constitució de la hipoteca. Així mateix, demanaran que l’Ajuntament organitzi una xerrada per informar dels drets de les persones afectades.

Paral·lelament hem proposat que el consistori realitzi un estudi per determinar el nombre aproximat de persones afectades per les clàusules sòl i proposi al Col·legi d’Advocats de Tarragona la signatura d’un acord de col·laboració per aconseguir la defensa jurídica de les persones afectades al nostre municipi tal i com ja s’ha fet a municipis com Terrassa.

Aquesta proposta ha estat treballada colze a colze amb la PAH de Tarragona. Amb la seva aprovació, s’aconseguirà que l’Ajuntament vetlli pels drets de la ciutadania, davant dels interessos de la banca.

Moció en suport a les persones afectades per les clàusules sòl