photo532578311687232387
Segons VSEC un poble solidari com Vila-seca ha d’actuar en una situació com l’actual, dins les seves possibilitats

Tanmateix la formació critica que la inoperància a nivell europeu, estatal i autonòmic força als municipis a actuar a nivell local

El grup municipal de Vila-seca en Comú ha sol·licitat a totes les forces polítiques del municipi estudiar conjuntament la forma més adient d’aconseguir que Vila-seca formi part de la xarxa de ciutats d’acollida de refugiats per causes de guerra i persecució.

Per aconseguir-ho, han enviat una proposta de moció a tots els representants i han convidat a l’Alcalde a convocar una junta de portaveus urgent per coordinar aquest tema a nivell local.

La formació assembleària considera que, “davant d’una situació extraordinària en que milions de persones estan fugint per conflictes i persecucions, hem d’actuar com ens agradaria que actuessin amb nosaltres i assumir la part de corresponsabilitat que ens pertoca, sempre en la mesura de les nostres possibilitats”. Així mateix la formació ha criticat que “la inoperància a nivell europeu, estatal i autonòmic força els municipis com el nostre a actuar a nivell local”.