Moment de la III Assemblea General

Diumenge va tenir lloc la III Assemblea General del Partit on van aprovar un reglament de primàries que permetrà a tota la ciutadania de Vila-seca participar de les primàries per confeccionar la llista amb la qual es presentaran a les eleccions municipals

El partit polític de Vila-seca en Comú ha aprovat el reglament de primàries que regularà la confecció de la llista de persones candidates a formar part de la candidatura que presentaran a les eleccions municipals de maig.

Els comuns permetran a qualsevol persona del municipi presentar-se i/o escogir les persones que formaran part de la candidatura. El termini per presentar-se a les primàries començarà el dilluns 11 de febrer i finalitzarà el dissabte 23 de febrer. El dissabte 9 de març tindrà lloc una jornada electoral que asseguren serà oberta a tota la ciutadania.

La llista definitiva la donaran a conèixer el diumenge 10 de març. Segons han avançat fonts dels comuns, tant la portaveu Elisabet Sánchez com el seu company a l’Ajuntament, Mario Téllez, optaran a la reelecció.

Publicat a: