Darrera gala de l'esport celebrada l'any 2015El Grup Municipal de Vila-seca en Comú defensarà en la sessió plenària del proper divendres la recuperació de la Gala de l’Esport “com a espai per homenatjar i reconeixer la trajectòria d’esportistes i entitats del municipi”. Així mateix, demanaran iniciar els tràmits pertinents per donar compliment a l’acord plenari de la sessió realitzada el dia 18 de juliol de 2019 i crear, en el termini dels propers sis mesos, el Consell Municipal d’Esport i la ponència d’Esport.

Els Comuns consideren que Vila-seca és “bressol de grans esportistes que ens donen grans alegries esportives i porten el nom del nostre municipi arreu del món”. Davant aquesta realitat considerem important donar un “merescut reconeixement a la tasca feta per esportistes i entitats esportives”. Recorden que durant 25 anys s’ha celebrat al municipi la Gala de l’Esport i que l’any 2015 va eliminar-se. Cinc anys després volen recuperar-la per “retre homenatge i posar en valor la tasca feta per esportistes i entitats del nostre municipi”.

Igualment, amb la voluntat de coordinar i donar suport a les entitats esportives del municipi, la moció dels Comuns també demana crear el Consell Municipal d’Esport, com “un espai per reunir i deliberar amb representants de totes les entitats esportives i de tots els grups municipals”.es les entitats esportives

Notícia publicada a: