El moviment assembleari agermanat amb la candidatura barcelonina d’Ada Colau requereix l’aval de 500 vilasecans i vilasecanes per presentar-se com agrupació d’electors

Si ho aconsegueixen serà la primera vegada que una agrupació d’electors es presenta a les eleccions municipals de Vila-seca

Vila-seca En Comú continua en plena recerca de ciutadans i ciutadanes que vulguin avalar la candidatura d’unitat popular de cara les properes eleccions municipals. Si ho aconsegueixen serà la primera vegada que una agrupació d’electors, figura jurídica que permet a la ciutadania presentar-se sense formar un partit polític, es presenta a les eleccions municipals de Vila-seca.

Per aconseguir-ho, l’agrupació assembleària també està iniciant la recerca d’espais col·laboradors on la ciutadania pugui informar-se de l’estat de la candidatura i deixar el seu aval. Entre ells el primer espai que s’ha ofert ha estat el bar La Riera. Així mateix, el proper dijous posaran una carpa informativa al mercat itinerant del municipi on també informaran i recolliran avals.

La candidatura, que compta actualment amb uns 400 avaladors, considera l’objectiu viable i esperen aconseguir moltes més de 500 com a mesura de força i per no tenir imprevistos. Segons els membres de la formació “l’èxit que està tenint la recollida d’avals està demostrant que les ganes d’una regeneració democràtica al nostre municipi son evidents”