Més d´un centenar de persones van omplir la plaça d´Estudi en una demostració de múscul sense precedents

Vila-seca En Comú comença amb molta força la campanya electoral. El passat divendres en una demostració de múscul van omplir la Plaça d’Estudi amb més d’un centenar de persones que van animar i aplaudir les intervencions dels diferents components de l’agrupació. Aixímateix, el dissabte van fer el mateix al nucli urbà de la Pineda i el diumenge al barri de la Plana.

La formació municipalista es va mostrar molt crítica amb la gestió de l’actual govern i van assegurar que fins ara les polítiques municipals se centraven més en la forma que en el fons. Per contrarrestar aquesta situació, els membres de la formació van assegurar que l’eix central del seu govern serà tornar el protagonisme a la ciutadania mitjançant fòrmules participatives, la implementació de mecanismes de transparència per evitar corrupteles en la gestió municipal i assegurar que els drets humans fonamentals com l’habitatge, la salut, l’educació i l’ocupació estiguin e garantitzats per a tots els veïns i veïnes del municipi.

La candidatura d’unitat popular continuarà al llarg de la setmana amb carpes informatives por diferents punts del poble i el proper divendres, dissabte i diumenge presentaran a Vila-seca, La Plana i La Pineda el programa amb el que pretenen governar al municipio. Segons membres de la formació, el programa està pensat pel benestar de la gent y profunditzar en la democràcia participativa. DIARI DE TARRAGONA