sentit-vot-agost

Us deixem el sentit de vot del Ple d’agost celebrat ahir. Cal dir que, fins ara, els mesos d’agost i desembre no s’acostumava a fer plens degut que l’equip de govern els considerava mesos «vacancionals» tot saltant-se la legislació vigent. Ha sigut gràcies a un recurs presentat per Vila-seca en Comú i Decidim Vila-seca que hem aconseguit fer complir la normativa que indica que els pobles de més de 20.000 habitants han de fer, obligatòriament, una sessió plenària cada mes.

Si bé s’han vist obligats a acatar el nostre recurs, l’equip de govern ha tirat de trilerisme i ha decidit, unilateralment, convocar-lo de manera extraordinària el 4 d’agost, només 6 dies després del ple de juliol, amb l’única finalitat de quadrar les vacances dels regidors i regidores de CiU i deixant el ple sense contingut.

Som conscients que és complicat quadrar les vacances d’onze regidors i regidores perquè puguin estar totes en el ple. I som conscients que són persones amb una vida privada que conciliar, però no és gens menys cert que, assumir un càrrec públic, exigeix responsabilitat i comporta deures, drets i sacrificis.