Us deixem l’acte organitzat pels comuns del Camp de Tarragona respecte la indústria química. És segura? Pateixen precarietat laboral? Com afecta el seu impacte mediambiental a la població? Una nova indústria és possible?

Amb la participació de:

Fran Pizarro: Veí de Vila-seca i membre de Vila-seca En Comú. Operador de planta química. Tècnic en prevenció de riscos professionals. Responsable de Prevenció de Riscos Laborals de la Federació d’Indústria de Tarragona per CCOO Comisiones Obreras

Yolanda López, Diputada de Catalunya En Comú Podem.. per Tarragona, al Parlament de Catalunya. Precursora de la iniciativa perquè al Parlament s’iniciés una comissió d’estudi de seguretat del sector de la Petroquímica i portaveu del grup parlamentari Catalunya en Comú Podem dins d’aquesta comissió.

Txiqui Lopez: Tècnic Superior de Medi ambient. Naturalista i educador ambiental que ha desenvolupat el seu treball des de l’activisme social i ambiental, com a tècnic en diferents empreses i com a educador ambiental en centres educatius i televisions públiques i privades.

Antonio Peco: Activista social vinculat al moviment veïnal. President de l’Associació de Veïns de la Floresta durant 20 anys. President de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Tarragona durant 9 anys. Portaveu de la Plataforma per la Defensa dels Drets Públics durant les mobilitzacions contra les retallades.

🗣 Eva Marti Motera: Activista sindical com a delegada de prevenció en el sector petroquímic. Amb formació en Prevenció en Riscos Laborals i activista en organitzacions feministes en la lluita contra la bretxa salarial.