Part dels desperfectes documentats

Considerem que el Nucli de la Pineda presenta un seguit de desperfectes els quals se’ls haurien de donar solució de forma diligent. La demanda ve motivada per diverses queixes del veïnat

Des del Grup Municipal de Vila-seca en Comú hem enviat un comunicat de premsa on expressem que hem presentat pel registre d’entrada municipal un conjunt de reclamacions per aconseguir que s’arreglin al nucli marítim del municipi coses tan prioritàries com dutxes de platja amb desperfectes, papereres trencades i que es reemplacin les desaparegudes del Passeig Pau Casals. També hem reclamat que es recuperin senyals arrencades al llarg del passeig marítim, que es reparin voreres que estan en mal estat i es tractin altres desperfectes d’obra trobats a Pineda Drink i a prop del club de l’esport. Finalment també hem traslladat queixes per l’aparició creixent de paneroles. Aquestes reclamacions venen motivades per diverses queixes traslladades pel veïnat. 

Des de la formació considerem que el nucli de la Pineda mereix més atenció. Critiquem la imatge mostrada a pocs dies de l’inici de les festes i en plena temporada alta. Així mateix considerem que, tot i que l’objectiu del pla estratègic turístic és esdevenir el ‘Prestige Corner de la Costa Daurada’ “queda molt camí per recórrer.”