Imatge de la roda de premsa a la Casa Consistorial

Aquest dimecres hem realitzat una roda de premsa amb el comité d’empresa de les cambreres de pis dels hotels de Port Aventura per presentar una proposta per crear una distinció per als establiments amb condicions dignes per als treballadors i treballadores. Concretament hem proposat crear una distinció que reconegui els establiments que compleixen amb el que marca la llei i ofereixen condicions dignes als seus treballadors.

Una altra de les peticions de la moció és que les empreses que tinguin conflictes laborals amb els seus treballadors no puguin optar a rebre subvencions del Pla d’Impuls a l’Ocupació. I és que no hi pot haver un turisme de qualitat i sostenible sense que els treballadors siguin respectats

Aquesta proposta la presentarem en forma de moció al ple de Vila-seca de maig. Així mateix, vam anunciar que donem suport a la vaga convocada aquest cap de setmana per la plantilla d’habitacions i bugaderia dels hotels de PortAventura, que treballen per l’empresa Claro Sol. Una aturada per denunciar la retallada de condicions laborals i la seva precarització.

Notícia publicada a: