Centre Comercial Port Halley

Vila-seca en Comú proposa permetre la creació de bars musicals, cafès-teatres, sales de festes i altres activitats relacionades amb l’oci per cobrir la demanda existent i reactivar econòmicament el centre comercial municipal. Actualment l’Ajuntament ho prohibeix.

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una proposta per permetre, com a possibles usos admesos del parc comercial, tots aquells que s’aglutinen sota la denominació de pubs musicals i discoteques per permetre la creació d’activitats relacionades amb manifestacions comunitàries de l’oci i l’espectacle com, per exemple, bars musicals, cafès-teatres sales de festes, salons recreatius i similars.

Des de la formació assembleària consideren que el centre comercial és un espai idoni per realitzar aquest tipus d’activitats atès que està suficientment allunyat dels domicilis i suficientment a prop per desplaçar-se caminant. A més a més assenyalen que amb l’adopció d’aquesta proposta es donaria resposta a la creixent demanda d’aquest tipus de serveis al nucli central de Vila-seca i permetria reactivar econòmicament el denostat centre comercial.

La proposta també inclou que s’exigeixi a l’empresa concessionària a fer els treballs i les diligències necessàries per complir amb l’obligació de fer-se càrrec de la bona conservació i manteniment de l’edificació, especialment pel que fa a la segona planta, que es troba en un estat deplorable. En cas de no fer-se càrrec demanen que s’estudii la posibilitat d’imposar les penalitzacions que corresponguin.

Port Halley va ser inaugurat el desembre de 2008 amb una vintena d’establiments. Com a conseqüència de la recessió econòmica, aquest espai va entrar en decadència i, actualment, no queda cap establiment de restauració obert i la major part dels locals estan tancats, presentant un aspecte deplorable.

Publicat a:
Tac 12
Diari La República
Nació Digital

Moció per revitalitzar el Centre Comercial Port Halley