Zona desforestada del parc

Demanem celebrar la recepció de les 4 flors d’honor de Viles Florides fent les inversions necessàries per aconseguir que el parc recuperi el seu antic esplendor

Des del Grup Municipal de Vila-seca en Comú hem presentat una moció que es debatrà en el plenari de divendres de l’Ajuntament de Vila-seca per rehabilitar i enjardinar el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí.

Considerem que el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí, un dels principals parcs i pulmons verds que des de fa dècades ha tingut el municipi, porta anys en contínua decadència. De fet,  la vegetació cada cop està més malmesa i el manteniment cada cop és més deficitari”. On abans hi havia el verd ara regna el marró terrós tot conformant un aspecte poc confortable que fa pensar en temps passats millors.

La manca de manteniment també és un problema

Per aquest motiu entenem que seria oportú aprofitar l’empenta de la recepció de les 4 flors d’honor de Viles florides per fer les inversions necessàries i els arranjaments precisos per tal d’aconseguir que el Parc de l’Hort del Pep recuperi el seu antic esplendor.

Vila-seca és l’únic municipi de la demarcació que compta amb les 4 flors d’honor i encapçala el rànquing junt a Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d’Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental) i Sant Hilari Sacalm (Selva).

 

Noptícia publicada a: