Participa

participa2
Vila-seca En Comú és un moviment assembleari de vocació municipal que es construeix col·lectivament on totes les persones amb voluntat de canvi  som necessàries. Celebrem assemblees obertes a tota la ciutadania periòdicament que són publicades amb suficient antelació a l’agenda d’aquesta pàgina web, a les xarxes socials i al taulell informatiu de la biblioteca municipal de Vila-seca.

Així mateix, també realitzem reunions de comissions i àrees de treball temàtiques que són els espais on consensuem propostes per plantejar-les a l’assemblea i executem les decisions que es prenen a l’assemblea.

A més a més, disposem d’eines telemàtiques que ens permeten treballar col·lectivament i prendre decisions online cosa que fa que el treball en comú sigui més eficient i permet la participació malgrat no es pugui assistir trobades presencials.

Si estàs interessat en participar i vols que t’informem de les nostres activitats, omple el següent formulari. També pots dirigir-te a vsec@vilasecaencomu.org per explicar-nos les teves propostes, idees, recomanacions o qualsevol cosa que creguis convenient. Sense compromís és difícil parlar de veritable democràcia. Per últim. Si vols que t’avisem personalment de totes les nostres reunions de treball així com de les nostres assembles omple el següent formulari