Mario Téllez

Mario Téllez

Natural de Barcelona, ​​he passat la meva infantesa a Vila-seca per tornar de nou a Barcelona i després anar a Granada. Actualment estic de tornada a Vila-seca. Sóc Llicenciat en Sociologia i Graduat en Ciències Socials per la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. També tinc un màster en Formació de Professorat per la Universitat de Granada.
Entre altres coses he traballat a la Fundació Jaume Bofill en el desenvolupament del Panell de les Desigualtats Socials de Catalunya, en SOS Racisme com a Tècnic Cultural i a l’IES Cartuja de Granada com professor d’Educació Secundària del Departament de Ciències Socials. També he treballat en diversos llocs dins del sector de la hostaleria i el turisme així com de monitor infantil, monitor de menjador escolar, monitor amb discapacitats o recollint fruita a França i Andalusia, entre moltes altres tasques.
A nivell polític-social, he participat en moviments assemblearis estudiantils, llibertaris, al 15M i, en general, simpatitzo amb totes aquelles iniciatives que tracten de donar un pas endavant i passar de la indignació a la construcció d’alternatives que pretenen donar poder a la ciutadania i convertir-la subjecte actiu en la configuració de la realitat social. També participo en el Cercle Podem de Vila-seca, sent escollit el passat mes de gener com a secretari general.

Segueix-nos a Twitter