Mario Téllez, cap de llista dels comuns

Pretenen crear un recinte firal que pugui acollir festivals de diversa índole. També volen atreure el turisme esportiu, el turisme itinerant i millorar les condicions laborals del sector mitjançant la consolidació del segell de qualitat laboral

Vila-seca en Comú es pren molt seriosament el turisme en el seu programa electoral. Així es desprèn de la gran varietat de propostes que presenten per revitalitzar el turisme a la Pineda i per extensió a la Costa Daurada. La gran aposta dels comuns en aquest àmbit és la potenciació del turisme musical mitjançant la creació d’un recinte firal que pugui acollir festivals de diversa índole. És una proposta que compta amb el segell de qualitat d’Òscar Curulla, promotor musical, impulsor de Tàrraco Viva i membre de la llista dels comuns per Vila-seca. El seu objectiu és esdevenir el principal referent per al turisme musical de tota la Costa Daurada, tal com ho ha aconseguit Benidorm amb festivales com el FIB o el Rototom. L’apogeu d’aquest tipus de turisme és tan gran que fins i tot FITUR ha creat el passat any un sector especialitzat en aquest tipus de propostes.

Però aquesta no és l’única proposta que els comuns proposen per diversificar i desestacionalitzar el turisme a la Costa Daurada. Aprofitant la sinergies de Salou i Cambrils, la formació pretén invertir en instal·lacions esportives a la platja per poder organitzar tornejos i potenciar així el turisme esportiu. Per la seva banda, també volen impulsar el turisme itinerant mitjançant la creació d’un parc per a caravanes i autocaravanes. Mario Téllez, alcaldable de la formació, assegura que les dues apostes atrauran un tipus de turisme sostenible amb un nivell adquisitiu mitjà-alt.

Finalment els comuns, a més de generar impacte i creixement econòmic, també pretenen millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector turístic mitjançant la consolidació d’un segell de qualitat laboral en el turisme, proposta que ja va ser presentada al maig de 2018, arran del conflicte laboral de les cambreres de pis de Port Aventura. Téllez assegura que necessiten governar per poder aplicar-lo ja que el govern de PDCAT “no ha fet res des de la seva aprovació»

Notícia publicada a:

  • Tarragona 21