photo220081413262780790

Entrades rebutjades

Els regidors de Vila-seca en Comú han rebutjat les invitacions als concerts de la Festa Major així com la Llotja i l’aparcament reservat del Cos de Sant Antoni. Els edils també renuncien a la invitació als concerts, a la llotja i a l’aparcament reservat de la cursa de cavalls del Cos de Sant Antoni, per considerar-ho “un privilegi”.
Alhora, recorden que el Codi de Bon Govern aprovat el passat mes de novembre recomana “no acceptar privilegis d’aquest tipus”. Seguint el que es disposa al seu codi ètic, els regidors del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, Elisabet Sánchezi Mario Téllez, han emès un comunicat on anuncien la seva renúncia a les invitacions per a dues persones als concerts del Gran Ball de Festa Major, Canteca de Macau, Els Catarres i Narco, així com a la llotja d’autoritatsi a la zona reservada de parquing amb motiu de la celebració de la cursa de cavalls del Cos de Sant Antoni.
Els membres electes de la formació assembleària consideren que “els representants de la ciutadania no han de tenir privilegis respecte a les persones a les qualsrepresentem ja que les festes són per a la ciutadania i tots hem de gaudir-les en les mateixes condicions”.
Així mateix, han recordat que el “Codi de Bon Govern aprovat el passat mes de novembre recomana rebutjar aquest tipus de privilegis, ja que allunyen a la ciutadania dels seus representants i contribueix a augmentar la desafecció a la classe política”.
La renúncia a aquests privilegis s’afegeix a la llista de renúncies de privilegis penjada a la pàgina web de la formació entre les quals destaquen la renúncia a la Passada Vip d’Aquòpolis o una invitació a la Premiere d’Amaluna del Cirque du Soleil de Port Aventura, entre d’altres.

Font: Diari Tarragona21