Mario Téllez, Yolanda López i Fran Pizarro

El Regidor Mario Téllez com a tercer i el líder sindicalista Fran Pizarro en vuitè lloc conformen la llista d’En Comú Podem a les eleccions al Parlament del 14F

La candidatura d’En Comú Podem per la circumscripció de Tarragona en les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer comptarà amb el vila-secà Mario Téllez en el número 3. En el número 8 trobem al també veí de Vila-seca Fran Pizarro.

Mario Téllez és graduat social i sociòleg especialitzat en educació i cultura. Treballa com a professor d’educació secundària i formació professional. També exerceix de regidor a l’Ajuntament de Vila-seca i com a Conseller d’Ensenyament, Joventut i Esports al Consell Comarcal del Tarragonès.

Fran Pizarro és tècnic superior químic especialitzat en laboratori d’anàlisi i control de qualitat, tècnic superior en prevenció de riscos laborals i graduat en relacions laborals i ocupació. Treballa a la petroquímica de Tarragona com a operador de planta. També és portaveu de Podem al municipi i responsable de prevenció en riscos laborals de la Federació d’Indústria de Tarragona per CCOO.

La candidatura d’En Comú Podem per Tarragona està encapçalada pel regidor tortosí Jordi Jordan i anirà seguit de l’actual diputada Yolanda López, que va liderar la formació a la llista tarragonina les passades eleccions.