A més de promeses incomplides, els usuaris es queixen del mal estat en què es troba el parc per falta o inadequat manteniment. Així mateix les famílies consideren que seria oportú reubicar el parc degut a que es troba massa allunyat i és insegur

Imatge del skatepark de Vila-seca

L’any 2014, Vila-seca inaugurava orgullosa el nou skatepark del municipi, de 500 metres quadrats, 500 menys dels que es van prometre inicialment als usuaris, en una zona del polígon industrial Alba, molt allunyada del municipi, gairebé a tocar de Reus.

Si bé des de la seva inauguració les instal·lacions ja presentaven carències com ara, falta de fonts i llocs per seure, l’absència de manteniment per part de l’Ajuntament ha provocat que tres anys després, l’skatepark estigui en males i, fins i tot, perilloses condicions.

Entre els defectes més greus hi ha la manca de polit de les pistes, manca d’il·luminació, absència d’una font d’aigua potable, no hi ha bancs per seure, no es neteja i les estructures són insuficients.

Un altre factor que ha ocasionat el disgust, tant dels usuaris com dels seus familiars, és la llunyania en que es troba respecte la zona urbana. Per aquest motiu es demana que s’estudï la possibilitat de canviar la ubicació del parc per una més propera.

Des de Vila-seca en Comú hem escoltat les demandes d’aquest col·lectiu i considerem que, tot i que potser no cal situar el parc al vell centre de la ciutat, existeixen moltes zones molt més pròximes al nucli residencial. No té ni cap ni peus ubicar el parc al polígon industrial, més enllà de les vies del tren i amb poca circulació de persones. Així mateix, considerem que inaugurar equipaments és quelcom positiu, però no és suficient. També cal emprar els esforços pertinents per assegurar el seu manteniment i vigilància.

Notícia publicada a:
La Ciutat
Del Camp
InfoCamp
Diari Més
Tarragona 21
Tac 12