El Grup Parlamentari de Catalunya en Comú Podem demana a la Mesa del Parlament donar caràcter d’urgència a la validació tècnica de l’estudi per la implantació de transport urbà al municipi a petició de Vila-seca en Comú

El passat divendres 13 d’abril la Diputada al Parlament de Catalunya de Catalunya en Comú Podem va registrar dos preguntes a la mesa del Parlament per aconseguir accelerar el procés d’implantació d’un sistema de transport urbà al municipi de Vila-seca a instàncies del Grup Municipal de Vila-seca en Comú.

Concretament la parlamentària ha demanat donar caràcter d’urgència a la revisió de la validació de l’estudi tècnic per la implantació de transport urbà al municipi atès “les mancances de mobilitat i el necessari que és el transport públic per als veïns i veïnes de Vila-seca”. Així mateix, ha preguntat si ja s’ha assignat alguna persona responsable per la seva revisió i posterior validació.

Des de Vila-seca en Comú ens mostrem satisfets amb les gestions fetes per la Diputada i manifestem que restarem a l’espera d’una resposta que, segons estimem, com a molt s’allargarà entre un i dos mesos. Així mateix, recordem que la feina del nostre grup per la millora del Transport al municipi de VIla-seca és llarga i va començar als inicis de la nostra entrada a les institucions amb la recollida de 1000 signatures per aconseguir restaurar transport públic per desplaçar els i les alumnes de Cicles Formatius al Complex Educatiu de Tarragona.  

Publicat a: