photo_2015-10-01_21-01-36

Ja fa 100 dies que som a les institucions i aquests han estat molt intensos: hem començat per proposar la creació de reglaments que són requisits legals i que permetran que Vila-seca sigui una ciutat més justa i democràtica, i hem presentat altres mesures per aconseguir que els veïns i veïnes gaudim d’un millor medi ambient i més salut, seguretat i participació en els afers locals. Sabem que tot just hi hem arribat i encara queda molt per fer, però, tot i ser un només una part de l’oposició ja hem fet passes que abans semblaven impossibles!

Durant aquests primers 100 dies hem treballat amb els veïns i veines per aconseguir que els estudiants tinguin transport al seu centre d’estudis i continuarem treballant per una ciutat que garanteixi una existència digna a tota la seva població. Per aixó també estem treballant de cara a proposar mesures orientades a restablir la dignitat i l’autonomia personal, com per exemple propostes encaminades a garantir el dret a l’habitatge.

Vila-seca té recursos per fer front a les desigualtats i convertir-se en referència de la convivència en comú, amb respecte pels altres i per a l’entorn. És per això que hem pres la iniciativa per convertir-la en una ciutat referent en defensa dels drets humans i la justícia, tot bolcant-nos per atendre l’anomenada crisi dels refugiats a Europa.

Aquests han estat només els primers 100 dies i, tot i que encara no formem part de l’equip de govern, estem demostrant que des de l’oposició es pot fer molta feina i els canvis ja es comencen a notar. A dia d’avui, podem assegurar que, afortunadament, posar les institucions al servei de la gent és només qüestió de voluntat política.

Seguirem treballant molts més dies per una Vila-seca més digna i democràtica, per una Vila-seca en comú!